Antonio Schneeberger e pranon Islamin në Linz të Austrisë pran hoxhës Omer Berisha

www.FejaeVertete.com​

Antonio Schneeberger e pranon Islamin – #Shpërndaje – FejaeVertete.comSot para namazit të xhumasë ne prezencën e imamit te xhamise Omer Berisha dhe te gjithe xhematit qe morën pjesë në faljen e xhumasë u konvertua në fene islame vëllai ynë Antonio Schneeberger.Kjo ngjarje na gezoi pa masë dhe ishte për ne si qershia mbi tortë mbas gjithë kësaj pune disa vjeçare qe ky xhemat ka kontribuar me punë fizike dhe kontribute financiare pa u ndalur.Shpresojme që secili prej nesh te mari pjesën e tij në shpërblim për çdo punë te mirë qe Antonio do të kryejë në të ardhmen.E lusim Allahun qe Antonion ta forcoje ne fenë islame dhe ta bëjë të devotshëm.

Publié par FejaeVertete.com sur vendredi 24 mars 2017

  • Shto Komentin tuaj