Nusajritë (Alevitë) e Sirisë thonë “Ne e adhurojmë Assadin, jo Allahut” (video)

Nusajritë janë sekt ezoterik (që fshehin besimin e vërtetë) që u paraqit në shekullin e tretë hixhrij. Ata numërohen si përfaqësues të shiizmit ekstrem i cili predikon hyjnizimin e Aliut, radijallahu anhu, dhe praninë e Allahut në brendësinë e tij. Qëllimi strategjik i tyre është shkatërrimi i Islamit, zvogëlimin e fuqisë së tij dhe si të tillë gjithnjë  kanë qenë na anën e atyre që kanë okupuar tokat myslimane. Kolonizatorët francez i kanë quajtur Alevitë për ta fshehur të vërtetën e tyre ezoterike rafidije nga aspekti i përkatësisë dhe prejardhjes.

 

Për të lexuar rreth tyre, se kush janë dhe se çfarë është besimi i tyre, klikoni këtu:

Kush janë Nusajritë (vrasësit e muslimanëve në Siri)?

Dosje e shkurtër për Alevitët/Nusajritë xhelatët e Sirisë

 

Ja edhe me video:

Nusajritë (Alevitë) e Sirisë thonë “Ne e adhurojmë Assadin, jo…

Nusajritë (Alevitë) e Sirisë thonë “Ne e adhurojmë Assadin, jo Allahut”Lexoni më shumë për ta:http://fejaevertete.com/2017/02/13/kush-jane-nusajrite-vrasesit-e-muslimaneve-ne-siri/http://fejaevertete.com/2017/03/28/dosje-e-shkurter-per-alevitetnusajrite-xhelatet-e-sirise/#Shpërndaje – FejaeVertete.com

Publié par FejaeVertete.com sur mardi 28 mars 2017

  • Shto Komentin tuaj