Mjekimi i mësyshit dhe hasedit (broshurë)

Për ta shkarkuar këtë fletëpalosje në kopjuterin tuaj, shtypeni titullin më poshtë:

MESYSHI

 

QENDRA E TRAJTIMIT TË SËMUNDJEVE ME KUR`AN

E SPECIALIZUAR NË KURIMIN E MAGJISË, MËSYSHIT, HASEDIT DHE SËMUNDJEVE TË XHINDËVE

Nën kujdesin e profesor: Khalid El-Hibshi

Lagje SELITË – TIRANË

Cel: 00355672251737

www.alroqya.com/alb

  • Shto Komentin tuaj