A dëshironi të dini se kush janë ata që na quajnë “Vehabi”?

Lexoni për Sufitë dhe besimin e tyre:

Ju tregoj diçka për Sufizmin (1)

Ju tregoj diçka për Sufizmin (2)

Besoj se pas këtij shkrimi dhe pas këtyre videove do të gjykoni vet se kush është në të vërtetën dhe kush në të kotën, kush në rrugën e shpëtimit të skicuar nga Muhamedi sal-lallahu alejhi ue selem dhe kush në rrugën e djallit të mallkuar!

 

Ja adhurimi i tyre:

A dëshironi të dini se kush janë ata që na quajnë VEHABI?

A mund të jetë ky udhëzimi i Profetit tonë të dashuri (sal-lallahu alejhi ue selem)? Assesi!!!Këta janë ata të cilët "Ehli Sunetin" e quajnë "Vehabij", pra hepi sytë vëlla i dashur, dhe kujdes se nga kush e merr fenë!Për të lexuar rreth tyre, kliko më poshtë:http://fejaevertete.com/2017/03/25/ju-tregoj-dicka-per-sufizmin-1/http://fejaevertete.com/2017/03/25/ju-tregoj-dicka-per-sufizmin-2/

Publié par FejaeVertete.com sur mardi 28 mars 2017

  • Shto Komentin tuaj