Prifti dhe 480 pasuesit e tij pranojnë Islamin

Prifti dhe 480 pasuesit e tij pranojnë Islamin

Sipas një publikimi të Salim Mikdad më 25 Gusht të ketij viti ka pranuar Islamin një Prift në Rwanda por jo i vetëm, me të pranuan Islamin dhe të gjithë pasuesit e tij të krishterë, numri i të cilëve është rreth 480 vetë.

Pasi u bënë muslimanë vendosën që kishën e tyre ta kthejnë në xhami në të cilën tani kryejnë namazin i cili është nga ritet kryesre islame.

Burimi: www.fejaevertete.com

  • Shto Komentin tuaj