Fshatari: Pse të krishterët nuk adhurojnë gomarin në vend të kryqit?

Nuk është prej moralit, e as prej metodes sonë të thirrjes së njerëzve, që t’ua nënçmojmë fenë të tjerëve, assesi!

Thjesht i afrojmë argumentet pranë tyre që ata më pas vet të kenë mundësi të mendojnë rreth tyre dhe si pasojë të marrin vendim për besimin e tyre.

Në këtë video sqarohet se kush e ka thënë këtë fjali të cilën e keni në titull. Dmth; nuk e ka thënë ligjëruesi, ai vetëm po e trasmeton në mënyrë që të mendohet dhe meditohet rreth saj.

www.FejaeVertete.com​

Fshatari: Pse të krishterët nuk adhurojnë gomarin në vend të kryqit?Nuk është prej moralit, e as prej metodes sonë të thirrjes së njerëzve, që t'ua nënçmojmë fenë të tjerëve, assesi!Thjesht i afrojmë argumentet pranë tyre që ata më pas vet të kenë mundësi të mendojnë rreth tyre dhe si pasojë të marrin vendim për besimin e tyre.Në këtë video sqarohet se kush e ka thënë këtë fjali të cilën e keni në titull. Dmth; nuk e ka thënë ligjëruesi, ai vetëm po e trasmeton në mënyrë që të mendohet dhe meditohet rreth saj.#Shpërndaje – FejaeVertete.com

Publié par FejaeVertete.com sur mercredi 22 mars 2017

  • Shto Komentin tuaj