33 kinezë e pranojnë Islamin për një ditë në Rijad

33 kinezë e pranojnë Islamin në Rijad

33 kinezë e pranojnë Islamin për një ditë në Rijad#Shpërndaje – FejaeVertete.comNumri i muslimanëve është duke u shtuar në të gjitha vendet e botës me një intensitet shumë të madh, veçanërisht në ato vende ku njeriu është i lirë dhe nuk jeton nën presionin ushtarak ku si pasojë gjatë të menduarit për jetën njerëzit e gjejnë se e vërteta është vetëm në Islam.

Publié par FejaeVertete.com sur mardi 28 février 2017

  • Shto Komentin tuaj