Islami dhe Shekulli 21 – Debat historik në Unionin Universitetit të Oksfordit – Dr. Zakir Naik (video)

Islami dhe Shekulli 21

Islami dhe Shekulli 21 – Dr. Zakir NaikDebat historik në Unionin Universitetit të OksforditNdaje me miqtë e tu, #Shpërndaje të vërtetën! FejaeVertete.com

Publié par FejaeVertete.com sur lundi 20 février 2017

  • Shto Komentin tuaj