Cili është dallimi ndërmjet Islamit dhe feve tjera? – Dr Zakir Naik

Cili është dallimi ndërmjet Islamit dhe feve tjera (1) – Dr Za…

Cili është dallimi ndërmjet Islamit dhe feve tjera (1) – Dr Zakir NaikPyetje shumë e rëndësishme, të cilës i pëgjigjen Dr. Zakir Naik në një mënyrë shumë precize dhe të argumentuar. Këtë video duhet ta shohin të gjithë, andaj ndihmojeni shpërndajen e saj. Allahu ju shpërbleftë!FejaeVertete.com

Publié par FejaeVertete.com sur vendredi 17 février 2017

 

Cili është dallimi ndërmjet Islamit dhe feve tjera (2) – Dr Za…

Cili është dallimi ndërmjet Islamit dhe feve tjera (2) – Dr Zakir NaikPyetje shumë e rëndësishme, të cilës i pëgjigjen Dr. Zakir Naik në një mënyrë shumë precize dhe të argumentuar. Këtë video duhet ta shohin të gjithë, andaj ndihmojeni shpërndajen e saj. Allahu ju shpërbleftë!P.s. Kush nuk e ka pa pjesën e parë, e gjenë atë në koment.FejaeVertete.com

Publié par FejaeVertete.com sur vendredi 17 février 2017

  • Shto Komentin tuaj