Allahu nuk ka as bashkëshorte e as fëmijë! (Kuran-video)

Allahu nuk ka as bashkëshorte e as fëmijë!

Allahu nuk ka as bashkëshorte e as fëmijë!Ai është një dhe i Vetmi, Zoti dhe Krijuesi, Sunduesi Absolut!Të mjerët ata që shpifën për Madhështorin se ka grua e fëmijë#Shpërndaje – FejaeVertete.com

Publié par FejaeVertete.com sur mardi 14 février 2017

  • Shto Komentin tuaj