A duhet besuar në magji dhe nëse dikujt i ndodh që të ketë magji si mund të shërohemi prej saj?

A duhet besuar në magji dhe nëse dikujt i ndodh që të ketë mag…

A duhet besuar në magji dhe nëse dikujt i ndodh që të ketë magji si mund të…??FejaeVertete.com

Publié par FejaeVertete.com sur mercredi 15 février 2017

  • Shto Komentin tuaj