“Shah-Mat” me një pyetje të vetme djaloshit të krishterë

"Shah-Mat" me nje pyetje te vetme djaloshit te krishtere

"Shah-Mat" me nje pyetje te vetme djaloshit te krishtereNje djalosh i ri i krishtere e nderpret, fjalimin e thirresit te njohur gjerman Pierre Vogel, duke e akuzuar ne fe, ndersa ky ia parashtron nje pyetje shume te thjeshte dhe e bllokon me ate pyetje. Mesoje edhe ti kete. – Video Fanari Media

Publié par Video Fanari FejaeVertete.com sur mercredi 1 février 2017

  • Shto Komentin tuaj