“Feja e vërtetë” – Pse ky emër?

Përse zgjodhëm emrin “Feja e vërtetë”?   – Shumëkush mund të pyesë: Pse pikërisht ky emër, keni ndonjë qëllim të caktuar apo vetëm kuturu? Si e arsyetoni këtë emër dhe si e argumentoni atë që shprehni përmes tij? Nëse Islami është feja e vërtetë, atëherë si e argumentoni pavërtetësinë e feve tjera?   Këtyre tri pyetjeve do t’u përgjigjemi si më poshtë: Emri nuk është vënë me hamendje e as nga mosdija apo kuturu, por më një qëllim të caktuar; e vërteta është vetëm një, secili pretendon se ai është në të vërtetën por kush vërtet qëndron në të do … Vazhdoni me leximin e “Feja e vërtetë” – Pse ky emër?