Perralla Sufistësh – Marrja e lejes dhe bekimit (video)

Perralla Sufistësh

Perralla SufistëshKështu e marin sufijtë diturinë e tyre, jo me lexim, por me "bekim" nga plaku i tyre sufist.

Publié par Video Fanari FejaeVertete.com sur samedi 11 février 2017

  • Shto Komentin tuaj