ISIS dhe tendenca për ndryshimin e Kuranit është e kotë – Hoxhë Ekrem Avdiu (video)

ISIS dhe tendenca për ndryshimin e Kuranit është e kotë – Hoxh…

ISIS dhe tendenca për ndryshimin e Kuranit është e kotë – Hoxhë Ekrem Avdiu

Publié par Video Fanari FejaeVertete.com sur samedi 11 février 2017

  • Shto Komentin tuaj