Allahu është Një dhe i Vetëm! – Shejh Salih El-Megamisi (video)

[EMOCIONUESE] Allahu është Një Ilah, Një Zot dhe i Vetëm!

[EMOCIONUESE] Allahu është Një Ilah, Një Zot dhe i Vetëm!

Publié par Video Fanari FejaeVertete.com sur dimanche 17 avril 2016

  • Shto Komentin tuaj